Foto: Peter Busscher

Ons jaarlijkse Haagse Rode Kruis Gala was zaterdagavond in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus een groot succes. De 30ste editie van dit gala leverde aanvankelijk ruim € 195.000 op, maar werd door een gulle gever uiteindelijk afgerond naar een mooi bedrag van € 200.000!

De ruim 300 gasten zijn getrakteerd op een betoverende en gedenkwaardige avond. Onder leiding van presentatoren Dennis Weening en Shelly Sterk konden de gasten genieten van een culinair diner met muzikaal entertainment van onder andere Mariska van Kolck en de Coronas.

Foto: Peter Busscher

Met de woorden ‘er kan altijd een nul bij’ van de Haagse burgemeester Pauline Krikke, startte veilingmeester Philomeen van ‘t Hooft de veiling. Tijdens de veiling werd er onder meer geboden op een VIP experience voor de Volvo Ocean Race en een bezoek aan minister-president Mark Rutte. Het bieden liep elke keer op door de woorden ‘We doen het voor het Rode Kruis!’.

Foto: Peter Busscher

Het Rode Kruis afdeling Den Haag heeft deze geweldige opbrengst te danken heeft aan alle gasten, de donoren en sponsoren. Daarnaast werd de avond ondersteund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers van de afdeling.